Levering og frakt

Vi sender varene våre i kjølebager, men de skal kjøles i kjølerom eller kjøleskap etter du har mottatt.

Leveringstid er 3-5 dager. Leveringstiden regnes fra dagen vi sender varer. Så fort varen har forlatt vårt lager overgår leverings ansvaret til fraktfirmaet som leverer din ordre innenfor gitt tid. Ost Online gir ingen leverings garanti for varer som har forlatt vårt lager. Det betyr at den totale leveringstiden kan bli lengre enn angitt dersom transportøren forårsaker en forsinkelse.

 

VAR DU IKKE HJEMME DA PAKKEN SKULLE LEVERES PÅ DØREN?

Har du valgt å få pakken levert på dør men var ikke hjemme da budet kom? Pakken leveres da på nærmeste postkontor. Vi oppfordrer deg å hente pakke så snart som mulig for å sikre deg kvaliteten på produktene. 

 

RETUR AV MATVARER

Kvalitet og holdbarhet av våre produkter kan ikke garanteres hvis de allerede har vært solgt og fraktet. Vi er opptatt av at produktene er håndtert og oppbevart på korrekt måte helt frem til kunden mottar produktene. Dersom produktene har vært oppbevart hos private personer kan vi ikke garantere for korrekt oppbevaring og håndtering fra varer vi får i retur. Det er da dessverre ingen retur på matvarer, dette er for din sikkerhets skyld.